top of page
3 grader celsius - bind 2 i den spændende romanserie om Jordens klimaramte af Torben Mathiassen

Klimamigration er en af de helt store udfordringer, som verden står overfor.

 

Verdensbanken estimerer, at op mod 216 millioner mennesker må forlade deres hjemegn på grund af klimaforandringer allerede i 2050.

FN frygter at situationen let kan risikere at ende som et tag-selv-bord for rekrutteringen til islamisk ekstremistiske grupperinger.

1. udgave udgivet September 2023 på Forlaget Pantanal.

3 grader celsius - en klimathriller om truslen fra islamisk ekstremisme under klimakrisen

Den globale temperaturstigning har rundet 3 grader celsius. Afrika brænder og livet er blevet en daglig kamp om at overleve, med flere hundrede millioner mennesker, der sulter over hele kontinentet. 

Et sted i Centralafrika må stammepigen Bintou grave dybt for at finde frem til en bemærkelses-værdig indre styrke, når både Moder Jord og den islamistiske militante gruppe Ansaru begge synes determineret på at fastholde hende i et jerngreb.

Længere mod nord befinder den forældreløse dreng Muhammad sig i en spøgelsesby i Algeriet uden megen håb for fremtiden. En impulsiv handling fører ham ud på en skæbnesvanger rejse, der kommer til at forandre hans liv for altid.

3 grader celsius er andet bind i serien Jordens klimaramte. 3 grader celsius handler om truslen fra islamisk ekstremisme under klimakrisen.

1688911351.png

Velfortalt, overbevisende. Anbefalet læsning til politikere og andre meningsdannere.

Det er bestemt ikke en verden, man har lyst til at leve i, der vækkes til live her,.[...]..Historien er skruet godt sammen, og man læser spændt videre, selv om det er hård læsning.

Det var en rigtig spændende rejse, ulige noget jeg har læst før. [...] historien læser sig selv og jeg havde på intet tidspunkt svært ved at motivere mig
selv til at læse videre.

Betalæser 3 om

3 grader celsius

Du kan købe 3 grader celsius her:

liveboox-logo-1531818310.png
wd_logo_800x200_10.png
saxo_logo_2019.png
plusbog-logo.png
tales.png
bog-og-ide.png
imusic logo.png
gucca.png
HNJ_logo.png

Eller du kan streame 3 grader celsius som lydbog eller e-bog her:

logo-nextory-pink.png
2560px-BookBeat.svg.png
bookmate-logo-vector.png
default-og-image-mofibo.jpg
eReolen_Logo.png
logo-new.png
bottom of page